ПВЦ СТОЛАРИЈА

ПОСЕТЕТЕ НÉ НА:

АДРЕСА
бул. Борис Трајковски бр.141
Скопје, индустриска зона Пинтија
ТЕЛЕФОНИ
++ 389 (0)2 2763 888
++ 389 (0)2 2763 999

Пребарајте на нашата веб страна

бул. Борис Трајковски бр.141, Скопје, индустриска зона Пинтија
++ 389 (0)2 2763 888
++ 389 (0)2 2763 999
contact@izgradba-komerc.com.mk

 

Компанијата има сопствен погон и сопствени машини за изработка на ПВЦ и АЛ столарија, и стручно оспособени лица за изработка и монтажа на столаријата со соодветни Сертификати.

Контакт информации

IZGRADBA BANER WEB

   
бул. Борис Трајковски бр.141
Скопје, индустриска зона Пинтија
++ 389 (0)2 2763 888
++ 389 (0)2 2763 999
contact@izgradba-komerc.com.mk

ПОСЕТЕТЕ НÉ НА:

Локација