ИЗВЕДБА И ПРОЕКТИРАЊЕ

ПОСЕТЕТЕ НÉ НА:

АДРЕСА
бул. Борис Трајковски бр.141
Скопје, индустриска зона Пинтија
ТЕЛЕФОНИ
++ 389 (0)2 2763 888
++ 389 (0)2 2763 999

Пребарајте на нашата веб страна

ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ
 ИЗВЕДБА И ПРОЕКТИРАЊЕ
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
БОИ И ЛАКОВИ
 СЕПАРАЦИЈА
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
СЕПАРАЦИЈА
 ПРОДАЖБА
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
ПВЦ СТОЛАРИЈА
 РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Контакт информации

IZGRADBA BANER WEB

   
бул. Борис Трајковски бр.141
Скопје, индустриска зона Пинтија
++ 389 (0)2 2763 888
++ 389 (0)2 2763 999
contact@izgradba-komerc.com.mk

ПОСЕТЕТЕ НÉ НА:

Локација